Maaike Brinkhof

Ik werk sinds 2012 als agile test consultant. Het is mijn missie om kennis over testen over te brengen naar anderen, want kwalitatief goede software krijg je pas als iedereen zich daarvoor verantwoordelijk voelt.

In mijn werk ga ik allereerst op zoek naar de pijnpunten die teams ondervinden bij het maken van goede software en ga die samen met hen aanpakken. Zo help ik teams onder meer bij: het opstellen van een test strategie, het in kaart brengen van de risico’s voor het slagen van het project, de keuzen over wat voor tests geautomatiseerd kunnen worden, het werken met Behaviour Driven Development en hoe Exploratory Testing kan worden ingezet om verrassingen tijdig te ontdekken. Mijn doel is bereikt als ik mijn kennis heb kunnen overdragen aan anderen en zij ook quality infected zijn!

Lees meer over mij

Oliver Verver

Sinds ik mijn eerste BASIC programma schreef op m’n elfde, ben ik gefascineerd geweest door programmeren, en is dat mijn werk en hobby geworden.

Omdat ik als software craftsman kwaliteit wil leveren, heb ik mij ook verdiept in technieken en tools die mij daarbij kunnen helpen. Clean code en Behaviour Driven Development om de code leesbaar te maken. Agile, continuous integration en test automatisering om snel te zien waar de software nog niet voldoet aan verwachtingen. Functioneel programmeren om een set aan foutgevoelige constructies niet meer in je code te hebben.

Ik zie bepaalde problemen steeds terugkomen in software development, en wil graag mensen helpen deze problemen structureel op te lossen door te laten zien hoe je de juiste technieken en tools kunt inzetten.

Lees meer over mij

Maaike & Oliver

Wij hebben Sensibly opgericht omdat onze skills over testen en software kwaliteit elkaar aanvullen en op enkele belangrijke punten overlappen.
Wij geloven niet in blindelings een test proces volgen.
Wij geloven niet in een silver bullet oplossing.

Lees meer in onze visie