Wat kunnen wij concreet doen?

Consultancy

Als wij als consultants bij uw bedrijf aan de slag gaan zullen wij eerst informatie verzamelen over de huidige werkwijze. We doen een nulmeting en brengen in kaart wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden.

Onze bevindingen presenteren wij en we gaan in gesprek over waar we beginnen met verbeteringen. Wij zullen daarbij een voorkeur en advies hebben, maar we moeten het samen eens worden over de vervolgstappen. Deze stappen zullen altijd klein zijn, omdat anders niet bij te houden is of ze effect hebben.

Doing the work! Al naar gelang wat er gekozen is gaan wij aan de slag met teams om samen met hen te verbeteren.

Naast contextuele verbeteringen kunnen wij ook algemene trainingen verzorgen op het gebied van agile testing, test automatisering, BDD en exploratory testing.

Gedurende ons werk zullen we inzicht geven in het effect van de verbeteringen.

Trainingen

Wij kunnen voor uw bedrijf trainingen verzorgen op het gebied van agile testing, testautomatisering, exploratory testing en Behaviour Driven Development. Deze trainingen kunnen los worden afgenomen of deel zijn van een consultancy traject.

Omdat wij in context specifieke oplossingen geloven is maatwerk zeker mogelijk. Hier gaan we graag over in gesprek.

Spreken

Wilt u uw medewerkers inspireren om op een andere manier naar testen en kwaliteit te kijken? Ook hierin kan Sensibly een rol spelen. Maaike is een gerenommeerd spreker op conferenties. Tot twee maal op rij is haar talk op de Agile Testing Days in Duitsland als één na beste van ruim honderd talks beoordeeld door de bezoekers. Maaike spreekt over het belang van exploratory testing als teamactiviteit en de rol van psychologie in testen.

Een maatwerk presentatie over een onderwerp wat voor uw bedrijf van belang is, is ook mogelijk.